Στα Καμένα Βούρλα στη Φθιώτιδα
και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Ελληνική Ακαδημία Αρχιμαγείρων & Ελληνική Ακαδημία Γαστρονομίας συμμετείχε με παρουσιάσεις συνταγών που είχαν ως βάση τα τοπικά προϊόντα που μας παραχωρήθηκαν από παραγωγούς, με τα μέλη μας Φρανκ Τσιλιπάνος (Τακτικό), Φώτης Καίσαρης (Επίλεκτο και Γενικός Γραμματέας) και Στυλιανός Βεζύρης (Δόκιμο).
Ευχαριστούμε θερμά για την πρόσκληση το Επιμελητήριο Φθιώτιδας, το δήμο Καμένων Βούρλων καθώς και τα τρία εξαίρετα μέλη μας για τη συμμετοχή τους!
Ελληνική Ακαδημία Αρχιμαγείρων &
Ελληνική Ακαδημία Γαστρονομίας
Έδρα Αθήνα
Ίδρυση 2014