20/04/2024*** Σεμινάριο διοίκησης εστιατορίων/ Ά μέρος

Η Ελληνική Ακαδημία Αρχιμαγείρων και Ελληνική Ακαδημία Γαστρονομίας,
στα πλαίσια της διαρκούς επιμόρφωσης των μελών της, πραγματοποίησε άλλο ένα ΔΩΡΕΑΝ διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα τη διοίκηση και διαχείριση των εστιατορίων στο κομμάτι των ξενοδοχείων (ala carte, banquet, room service), αλλά και των μεμονωμένων εστιατορίων είτε αυτά αποτελούν κομμάτι μιας ξενοδοχειακής μονάδας, είτε όχι.
Εισηγήτρια ήταν το Τακτικό μέλος μας Πελεφάντη Μαριάννα, καθηγήτρια σχολών τουριστικής εκπαίδευσης (και διακεκριμένο μέλος αυτών) και το συντονισμό και επιμέλεια είχε ο Λύτρας Γεώργιος επίσης Τακτικό και Ιδρυτικό μέλός και Νόμιμος Εκπρόσωπος του Συλλόγου.


Το σεμινάριο παρακολούθησαν τα εξής μέλη μας, (τα οποία θα λάβουν και τη σχετική πιστοποίηση παρακολούθησής του) από το Σύλλογο:

Λάτσης Αναστάσιος      Μουτσουρίδης Σπυρίδων 
Τσακάκη Αμαλία.           Σιμόπουλος Πανταζής
Σμυρλάκη Ζωή               Λιάπης Ηλίας
Θεοδόσης Αδάμ             Σπύρου Πέτρος
Τζώρτσος Νικόλαος    Λύτρας Γεώργιος
Νικητάκης Νικήτας.    Χαραλάμπους Χαράλαμπος 

Ευχαριστούμε πολύ την εισηγήτριά μας Πελεφάντη Μαριάννα και το Λύτρα Γεώργιο για την επίτευξη αυτού του σεμιναρίου, καθώς και τα μέλη μας που το παρακολούθησαν!

 

Ελληνική Ακαδημία Αρχιμαγείρων &
Ελληνική Ακαδημία Γαστρονομίας
Έτος ίδρυσης 2014
Έδρα Αθήνα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ & ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ

Η Ελληνική Ακαδημία Αρχιμαγείρων & Ελληνική Ακαδημία Γαστρονομίας αποτελεί σημείο αναφοράς για όλους τους επαγγελματίες του χώρου της Ελληνικής Γαστρονομίας.

Επικοινωνία

Χάρτης

Social Media