ΚURTIS SAM-SPIROS ** CHEF

ΛΙΓΚΟΥΙΝΙ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ

 


Χταπόδι ψητό με πλιγούρι φρέσκα μυρωδικά και ένα λάδι από λάιμ.

 

ΚURTIS SΑΜ-SPIROS  ** CHEF

EΠΙΛΕΚΤΟ  ΜΕΛΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ 
ΤΗΕ CHEFS ACADEMY OF GREECE
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ & ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ

Η Ελληνική Ακαδημία Αρχιμαγείρων & Ελληνική Ακαδημία Γαστρονομίας αποτελεί σημείο αναφοράς για όλους τους επαγγελματίες του χώρου της Ελληνικής Γαστρονομίας.

Επικοινωνία

Χάρτης

Social Media