ΑΣΙΜΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ***CHEF

asimis

Monkfish meunière/ fennel hollandaise/ bok choy dolma stuffed with marinated cereals/ sautéed scallops/ inked tuile with bottarga dust
Summer loading..
Πεσκανδρίτσα μενιέρ/ ολλανδέζ μάραθου/ ντολμαδάκι από φύλλα bok choy με μαριναρισμένα σιτηρά/ χτένι σοτέ/ δαντέλα σουπιάς με σκόνη αυγοτάραχο

Πικάντικη ρεβιθάδα με τσίλι, μπαρμπούνι σοτέ, καπνιστό Χέλι και αφρό από καπνιστό Χέλι

 

ΑΣΙΜΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ***CHEF

ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ 
ΤΗΕ CHEFS ACADEMY OF GREECE
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ & ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ

Η Ελληνική Ακαδημία Αρχιμαγείρων & Ελληνική Ακαδημία Γαστρονομίας αποτελεί σημείο αναφοράς για όλους τους επαγγελματίες του χώρου της Ελληνικής Γαστρονομίας.

Επικοινωνία

Χάρτης

Social Media